Chiftele Suedeze
Chiftele suedeze ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 474 calorii. Pentru $1.48 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, gălbenușuri de ou, unt clarificat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 383 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Rupeți pâinea în bucăți și puneți-o într-un bol mic de amestecare împreună cu laptele. Pune deoparte.
Într-o tigaie de 12 inci cu fața dreaptă la foc mediu, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați ceapa și un vârf de sare și transpirați până când ceapa este moale.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
În vasul unui mixer de suport, combinați amestecul de pâine și lapte, mandrina măcinată, carnea de porc, gălbenușurile de ou, 1 linguriță de sare kosher, piper negru, ienibahar, nucșoară și ceapă. Bateți la viteză medie timp de 1 până la 2 minute.
Folosind o scară, se cântărește chiftele în porțiuni de 1 uncie și locul pe o foaie de tigaie. Folosind mâinile, modelați chiftelele în runde.
Încălziți untul rămas în tigaia sotată la foc mediu-mic sau într-o tigaie electrică setată la 250 de grade F.
Se adaugă chiftelele și se sotează până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 7 până la 10 minute.
Scoateți chiftelele într-un vas rezistent la cuptor folosind o lingură pliată și puneți-le în cuptorul încălzit.
Odată ce toate chiftelele sunt fierte, reduceți focul la minim și adăugați făina în tigaie sau tigaie.
Bateți până se rumenesc ușor, aproximativ 1 până la 2 minute. Adăugați treptat bulionul de vită și bateți până când sosul începe să se îngroașe.
Adăugați crema și continuați să gătiți până când sosul atinge consistența dorită.
Scoateți chiftelele din cuptor, acoperiți cu sosul și serviți.