Chiftele Piperate
Reteta chiftele piperate pot fi făcute în aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 9 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 264 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cremă condensată de supă de ciuperci, carne de vită măcinată, pesmet și piper. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de minunat. Încearcă Focaccia Piperată, Talpă Piperată, și Portocale Piperate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați smântâna și brânza.
Adăugați piperul, sarea, pesmetul și pudra de usturoi. Zdrobiți carnea peste amestec și amestecați bine. Forma în 1-in. bile.
Așezați chiftelele pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când nu mai este roz; se scurge.
Transferați la un 1-1 / 2-qt. aragaz lent.
Combinați ingredientele sosului; se toarnă peste chiftele. Acoperiți și gătiți la mare timp de 2-3 ore sau până când este încălzit.