Chiftele Mexicane

Chiftele mexicane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 478 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de salsa, chimen măcinat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Încercați Chiftele Mexicane, Chiftele Mexicane, și Chiftele De Pui Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, de preferință rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și jalapeo și gătiți timp de 1 minut.
Se ia de pe foc; lasa sa se raceasca. Într-un castron mare, combinați carnea de porc, pesmetul, oul, sarea, piperul, chimenul și amestecul de ceapă. Formați în 12 chiftele.Ștergeți tigaia, adăugați uleiul rămas și încălziți la foc mediu-mare. Rumeniți chiftelele pe toate părțile, aproximativ 7 minute în total. Dacă nu folosiți o tigaie rezistentă la cuptor, transferați chiftelele într-un vas de copt.
Se toarnă salsa deasupra.
Coaceți până la fiert, aproximativ 25 de minute.Sfat: Dacă aveți chef de tacos moale, pregătiți tortilla de porumb sau făină și brânză mărunțită cu chiftele. În caz contrar, pur și simplu le servesc peste orez.