Chiftele De Miel
Chiftele de miel necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 173 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, coajă de lămâie, miel măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Chiftele De Miel, Chiftele De Miel, și Chiftele De Miel.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu. Gătiți și amestecați șalotele în tigaie până se înmoaie.
Transferați într-un castron mare.
Amestecați mielul, pesmetul, pătrunjelul, oul și coaja de lămâie în vasul cu șalotele. Condimentează cu maghiran, sare și piper.
Lăsați să stea 1 oră la frigider.
Topiți 1/2 cană de unt și încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Formați amestecul de miel în chiftele mici și gătiți în tigaie în loturi până se rumenesc uniform. Nu scurgeți tigaia.
Scurgeți chiftelele pe prosoape de hârtie și puneți-le într-un vas de servit.
Amestecați sosul de roșii, vinul, usturoiul și scorțișoara în tigaie. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza bine si se incalzeste.
Stropiți peste chiftelele din vas.