Caramele Scoțiene

Caramele Scoțiene
Caramele scoțian este un Hor d ' oeuvre care servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 338 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sirop de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Cupcakes cu Quinoa cu caramel de vanilie cu glazură de caramel, și Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port pentru rețete similare.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de glicină. Crisp, curat și delicat, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista