Chifle Lipicioase I

Chifle Lipicioase I
Chifle lipicioase s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Această rețetă face 24 de porții cu 223 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de drojdie activă, sare, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Cele Mai Bune Chifle Lipicioase, Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați zară, ouă, 2 1/2 căni făină, 1/2 cană margarină, 1/2 cană zahăr alb, praf de copt și sare. Amestecați 30 de secunde cu mixerul la viteză mică, răzuind părțile laterale și fundul bolului. Bateți 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte BătutLapte Bătut
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Se amestecă restul de 3 căni de făină. Aluatul trebuie să rămână moale și ușor lipicios. Frământați timp de 5 minute, sau aproximativ 200 de rotații pe o placă ușor aromată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol cu ulei. Acoperiți-l cu o cârpă umedă și lăsați-l într-un loc cald să se ridice până se dublează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-un dreptunghi de 12x7 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Întindeți fiecare jumătate cu 1 lingură de margarină moale și presărați cu 1/4 cană de zahăr alb și 1 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MargarinăMargarină
ScorțișoarăScorțișoară
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Rotiți jumătățile, începând de la partea largă. Sigilați bine prin ciupirea cusăturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Tăiați fiecare rolă în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Înveliți două tigăi rotunde de tort de 9 inci cu 1/4 cană unt topit, 1/4 cană zahăr brun și 1/2 cană nuci pecan tocate în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați 12 felii de aluat în fiecare tigaie, lăsând un spațiu mic între felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Să crească până la dublat.
12
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 30 de minute. Răsturnați tăvile pe placa de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista