Chifle Lipicioase I
Chifle lipicioase s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Această rețetă face 24 de porții cu 223 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de drojdie activă, sare, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Cele Mai Bune Chifle Lipicioase, Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un bol mare de amestecare.
Adăugați zară, ouă, 2 1/2 căni făină, 1/2 cană margarină, 1/2 cană zahăr alb, praf de copt și sare. Amestecați 30 de secunde cu mixerul la viteză mică, răzuind părțile laterale și fundul bolului. Bateți 2 minute la viteză medie.
Se amestecă restul de 3 căni de făină. Aluatul trebuie să rămână moale și ușor lipicios. Frământați timp de 5 minute, sau aproximativ 200 de rotații pe o placă ușor aromată.
Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol cu ulei. Acoperiți-l cu o cârpă umedă și lăsați-l într-un loc cald să se ridice până se dublează.
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-un dreptunghi de 12x7 inch.
Întindeți fiecare jumătate cu 1 lingură de margarină moale și presărați cu 1/4 cană de zahăr alb și 1 linguriță de scorțișoară.
Rotiți jumătățile, începând de la partea largă. Sigilați bine prin ciupirea cusăturilor.
Tăiați fiecare rolă în 12 felii.
Înveliți două tigăi rotunde de tort de 9 inci cu 1/4 cană unt topit, 1/4 cană zahăr brun și 1/2 cană nuci pecan tocate în fiecare tigaie.
Așezați 12 felii de aluat în fiecare tigaie, lăsând un spațiu mic între felii.
Să crească până la dublat.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 30 de minute. Răsturnați tăvile pe placa de servire.