Chifle Franceze Pentru A Muri

Chifle Franceze Pentru A Muri
Rețeta rulourilor de pâine franceză pentru care să mori este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină de pâine, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 28%. Încercați Rulouri De Cină Cu Pâine Franceză Cu Usturoi, (nu)rulouri de cârnați-rulouri de patiserie cu linte franceză cu Le conservate, și rulouri de pâine cu cartofi umpluți, cum se fac rulouri de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună apă caldă, drojdie și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
La amestecul de drojdie, adăugați uleiul, sarea și 2 căni de făină. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, până când aluatul s-a îndepărtat de părțile laterale ale bolului. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în 16 bucăți egale și formați în bile rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Așezați pe foi de copt ușor unse la cel puțin 2 inci distanță. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista