Chifle Franceze Pentru A Muri
Rețeta rulourilor de pâine franceză pentru care să mori este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină de pâine, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 28%. Încercați Rulouri De Cină Cu Pâine Franceză Cu Usturoi, (nu)rulouri de cârnați-rulouri de patiserie cu linte franceză cu Le conservate, și rulouri de pâine cu cartofi umpluți, cum se fac rulouri de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună apă caldă, drojdie și zahăr.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
La amestecul de drojdie, adăugați uleiul, sarea și 2 căni de făină. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, până când aluatul s-a îndepărtat de părțile laterale ale bolului. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în 16 bucăți egale și formați în bile rotunde.
Așezați pe foi de copt ușor unse la cel puțin 2 inci distanță. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.