Chef John ' s micul dejun cârnați chiftele
Bucatele de cârnați pentru micul dejun ale bucătarului John ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 204 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, condimente de ierburi, umăr de porc măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Vechi De Modă Engleză Mic Dejun Cârnați (Sau Chiftele Cârnați), Chiftele Cârnați Mic Dejun, și Chiftele Cârnați Mic Dejun.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc, semințele de fenicul, coaja de portocală, sarea, piperul negru, condimentul Italian, fulgii de ardei roșu și nucșoara într-un bol și amestecați foarte ușor cu o furculiță pentru a combina. Nu amestecați prea mult. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Verificați condimentele înainte de utilizare: formați aproximativ 2 lingurițe de cârnați într-un mic patty și prăjiți până se rumenesc într-o tigaie la foc mediu.
Lăsați să se răcească 1 până la 2 minute și gustați pentru condimente.
Acoperiți o placă de tăiere cu folie de plastic. Împărțiți cârnații în 6 bucăți egale, rotiți-le într-o bilă și înfășurați fiecare bilă cu folie de plastic. Apăsați plat în torturi și aruncați plasticul.
Așezați o tigaie grea, cum ar fi o tigaie din fontă, la foc mediu-mare. Gătiti prăjiturile în tigaie fierbinte până când carnea nu mai este roz în centru și cârnații se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.