Cheesecake De Var Fără Coacere
Nu-coace var Cheesecake necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 420 calorii. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr, frișcă grea, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Nu coaceți Cheesecake cheie de var într-un borcan, Cheesecake Cu Cheie Fără Coacere, și Nu coaceți Cheesecake cheie de var într-un borcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul și untul. Apăsați pe partea de jos și 2 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu formă de primăvară. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Într-o cratiță mică, presărați gelatină peste suc de lămâie și apă rece; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă zahărul, ouăle și coaja de tei. Se gateste si se amesteca la foc mediu pana cand amestecul ajunge la 160%.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până la pufos. Bateți treptat în amestecul de gelatină. Se acoperă și se dă la frigider timp de 45 de minute sau până se fixează parțial, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, bateți crema până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de var. Lingură în crustă. Se acoperă și se dă la frigider timp de 3-4 ore sau până se fixează. Chiar înainte de servire, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Refrigerați resturile.