Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Ciocolata-unt de arahide Cheesecake necesită aproximativ 1 oră și 41 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 677 calorii, 13g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, firimituri de ciocolată graham cracker, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ciocolata Cu Unt De Arahide Cheesecake, Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Ciocolata Unt De Arahide Ceașcă Cheesecake.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de cracare graham, 1 linguriță de zahăr și unt; apăsați amestecul în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 8 minute.
Scoateți din cuptor; puneți deoparte și răciți. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Topiți bucățele conform instrucțiunilor pachetului; deoparte.
Bateți 3 pachete cremă de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până la amestec.
Adăugați 3 ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți în ciocolată topită și vanilie.
Se toarnă amestecul în tigaie pregătită; deoparte.
Bateti restul de 2 pachete crema de branza la viteza medie pana se omogenizeaza. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, bătând până la amestec.
Adăugați 2 ouă rămase, câte 1 Odată, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați unt de arahide, bătând doar până se combină. Turnați cu grijă amestecul de unt de arahide peste amestecul de ciocolată.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când centrul este aproape setat.
Scoateți cheesecake din cuptor; se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte. Rulați ușor un cuțit în jurul marginii tăvii și eliberați părțile laterale. A se păstra la frigider.