Cheesecake cu trei brânzeturi

Cheesecake cu trei brânzeturi
Cheesecake cu trei brânzeturi necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 370 calorii. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână unt, mascarpone de oală, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cheesecake Cu Brânză De Capră, și Cheesecake Cu Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Unt 8 x 150ml ramekins. Topiți untul într-o tigaie, apoi amestecați în digestive, nuci și zahăr. Împărțiți amestecul în mod egal între ramekins, astfel încât baza fiecăruia este acoperită cu un strat de aproximativ 1 cm grosime. Apăsați ușor pe fiecare, apoi gătiți la cuptor timp de 10 minute până când sunt crocante și aurii. Lăsați să se răcească, apoi întoarceți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Bateți împreună toate ingredientele rămase până când aveți un amestec neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Așezați ramekinele pe o tavă de copt și turnați puțin amestec în fiecare, umplând la aproximativ 1 cm sub jantă. Glisați-le cu grijă în cuptor și gătiți timp de 25-30 de minute până când sunt setate. Amestecul ar trebui să dea cel mai slab jiggle în centru atunci când este lovit ușor. Nu vă faceți griji dacă amestecul cade puțin și se fisurează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de a acoperi cu folie alimentară și de a da la frigider. Puteți ajunge la acest punct cu până la 2 zile în avans.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Faceți sosul încălzind ușor împreună zahărul și 50ml / -17°L oz apă până la sirop, aproximativ 5 minute. Apoi amestecați jumătate din zmeură și gătiți timp de 2 minute până când încep să izbucnească. Se strecoară amestecul printr-o sită pentru a îndepărta sâmburii, apoi se aruncă prin zmeura rămasă și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Când este gata de servit, scoateți brânzeturile din frigider. Rulați un cuțit înmuiat în apă fierbinte în jurul marginilor. Inversați, pe rând, pe o scândură, apoi întoarceți-o din nou pe o farfurie de servire, astfel încât baza de biscuiți să fie pe fund. Finalizați prin stropire cu sos de zmeură și acoperiți cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista