Cheesecake Cu Tiramisu

Cheesecake Cu Tiramisu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tiramisu Cheesecake. O porție conține 698 calorii, 10g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână cheesecake nou, bucăți de ciocolată semidulce, zahăr de cofetari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Cheesecake Cu Tiramisu, Tiramis Cheesecake, și Cheesecake Cu Tiramisu pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista