Cheesecake Cu Lămâie De Paște

Cheesecake Cu Lămâie De Paște
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, untul, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake De Paște, Cheesecake De Paște, și Cheesecake De Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulsează migdale, zahăr, făină de tort matzo și sare într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
MatzoMatzo
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se transferă într-un castron și se amestecă untul până se combină bine. Apăsați pe partea inferioară și 1 inch în sus a tăvii cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
4
Coaceți până când crusta este fermă și o nuanță mai închisă, 12 până la 15 minute. Se răcește crusta complet în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună crema de brânză și zahărul într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se amestecă în coajă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
4
Puneți tigaia cu formă de arc într-o tigaie superficială și turnați umplutura în crustă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți până când umplutura este setată la 1 1/2 inci de margine, dar centrul este clătinat, 45 până la 50 de minute (umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați tortul în tigaie într-un raft și rulați imediat un cuțit în jurul marginii, apoi îndepărtați partea tigaiei. Se răcește complet, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Cheesecake poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit slab.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista