Cheesecake Cu Lămâie De Paște
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, untul, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake De Paște, Cheesecake De Paște, și Cheesecake De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° cu suportul în mijloc.
Pulsează migdale, zahăr, făină de tort matzo și sare într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Se transferă într-un castron și se amestecă untul până se combină bine. Apăsați pe partea inferioară și 1 inch în sus a tăvii cu arc.
Coaceți până când crusta este fermă și o nuanță mai închisă, 12 până la 15 minute. Se răcește crusta complet în tigaie pe un raft.
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Bateți împreună crema de brânză și zahărul într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând până se încorporează.
Se amestecă în coajă și vanilie.
Puneți tigaia cu formă de arc într-o tigaie superficială și turnați umplutura în crustă răcită.
Coaceți până când umplutura este setată la 1 1/2 inci de margine, dar centrul este clătinat, 45 până la 50 de minute (umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Transferați tortul în tigaie într-un raft și rulați imediat un cuțit în jurul marginii, apoi îndepărtați partea tigaiei. Se răcește complet, 2 până la 3 ore.
Cheesecake poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit slab.