Cheesecake-ul cu lichior de ouă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână firimituri de biscuiți din făină de grâu, amidon de porumb, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Plăcintă Cu Brânză Cu Ouă, și Eggnog Cheesecake III pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente; se amestecă bine. Apăsați ferm amestecul de firimituri pe partea inferioară și 1 1/2" în sus a unei tigaie cu formă de arc ușor unsă de 9".
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Coaceți la 325 timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți-l pe un suport de sârmă; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
4
Bateți crema de brânză la viteza medie a unui mixer electric până devine cremoasă; adăugați treptat 1 cană de zahăr și amidon de porumb, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare. Se amestecă ouă, rom și coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Lichior De Ouă
Ouă
ROM
6
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți la 325 timp de 1 oră. (Centrul va fi moale.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din cuptor și rulați ușor un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a elibera cheesecake din părți; reveniți la cuptor. Opriți cuptorul; lăsați cheesecake în cuptor, cu ușa cuptorului parțial deschisă, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Cuptor
Tigaie
9
Lăsați să se răcească la temperatura camerei în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
10
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și deasupra cheesecake-ului cu petale de trandafir îndulcite, dacă doriți.