Cheesecake cu ciocolată albă cu 3 trepte de la Philadelphia
O porție conține 80 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 45. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ciocolată de brutar, vanilie, crustă de plăcintă oreo și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Filadelfia 3-pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas, Baruri de cheesecake 3-step din Philadelphia, și Cheesecake de guava cu 3 trepte de la Philadelphia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați ouă; se amestecă doar până se omogenizează. Se amestecă jumătate din ciocolata albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Se presară cu ciocolată albă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
5
Coaceți 35 de minute sau până când centrul este aproape setat. Mișto. Se da la frigider 3 ore sau peste noapte. Se acoperă cu migdale chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.