Cheeseburger Spaghetti Pie
Cheeseburger Spaghetti Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, hamburger cu murături de mărar, vermicelli și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cheeseburger Spaghetti Pie, Bacon Cheeseburger Spaghete, și Cheeseburger Spaghetti Squash Caserola.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 9 vase adânci de 1/2 inci sau tigaie de sticlă de 10 inci cu spray de gătit antiaderent. Gatiti vermicelli conform indicatiilor de pe pachet.
Într-un castron mare, bateți oul și muștarul până se omogenizează.
Adăugați vermicelli fierți; aruncați pentru a acoperi uniform. Se amestecă amestecul într-o tigaie pulverizată, împingând amestecul în părțile laterale ale tigaiei pentru a forma crustă.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, rupeți carnea de vită măcinată; adăugați ceapa și presărați sare condimentată. Gatiti la foc mediu-mare pana cand carnea de vita este fiarta bine, amestecand frecvent.
Se amestecă slănina și sosul de roșii. Lingurați uniform în tigaie căptușită cu vermicelli, împingând până la margine aproape acoperind vermicelli.
Se presară cu 1/2 cană de brânză.
Coaceți la 177°.timp de 30 de minute. Se acoperă cu felii de murături; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.