Cheddar-Pâine De Mărar
Cheddar - pâinea de mărar este o vegetarian pâine. Această rețetă face 20 de porții cu 156 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, lapte, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheddar-Pâine De Mărar, Cheddar și mărar zară pâine rapidă, și Pâinea de mărar începe cu aluatul de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Se amestecă făina, praful de copt, sarea și buruienile de mărar într-un castron mare; se taie în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă brânza.
Bateți ouăle și laptele până se amestecă.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește. Lingură în tigaie de pâine de 9x5 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Scoateți imediat pâinea din tigaie;se răcește complet pe grătar.