Cheddar Afumat-Ciuperci Umplute
Ciupercile umplute cu Cheddar afumat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 48 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, cățel de usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cheddar-Ciuperci Umplute, Cheddar-Ciuperci Umplute, și Faceți ciuperci umplute cu slănină și Cheddar înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șalotă tocată și usturoi tocat; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Așezați amestecul de șalotă într-un castron mediu.
Scoateți tulpinile din ciuperci; tăiați tulpinile.
Adăugați tulpini de ciuperci tocate, pesmet, pătrunjel tocat, sare, piper negru proaspăt măcinat și brânză Cheddar afumată la amestecul de șalotă; aruncați cu o furculiță până se omogenizează.
Adăugați ulei de măsline și 1 linguriță de apă; se amestecă bine pentru a se combina.
Puneți aproximativ 1 linguriță de umplutură în fiecare capac de ciuperci. Aranjați ciupercile, umplând cu fața în sus, pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când umplutura începe să se rumenească și brânza se topește.