Charlotte Russe

Charlotte Russe
Charlotte Russe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, frișcă, gelatină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Charlotte Russe Parfaits, Charlotte Russe Cu Zmeură, și Căpșuni-Afine Charlotte Russe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați gelatina în apă rece deasupra unui cazan dublu; gătiți peste apă clocotită până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Adăugați sherry și vanilie, amestecând bine. Se răcește la temperatura camerei. Îndoiți amestecul de gelatină în frișcă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Bateți albușurile de ou (la temperatura camerei) într-un bol mediu de amestecare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat și bateți până când este rigid și lucios. Îndoiți bezea în amestecul de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Aliniați părțile laterale ale unui vas de servire de 1 1/2 litri cu ladyfingers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă umplutura; Se răcește până se fixează.
6
Garnisiți cu felii de fructe proaspete și lingurați în boluri individuale de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De FructeFelii De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista