Charlotte Russe
Charlotte Russe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, frișcă, gelatină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Charlotte Russe Parfaits, Charlotte Russe Cu Zmeură, și Căpșuni-Afine Charlotte Russe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați gelatina în apă rece deasupra unui cazan dublu; gătiți peste apă clocotită până se dizolvă gelatina.
Adăugați sherry și vanilie, amestecând bine. Se răcește la temperatura camerei. Îndoiți amestecul de gelatină în frișcă. Pune deoparte.
Bateți albușurile de ou (la temperatura camerei) într-un bol mediu de amestecare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat și bateți până când este rigid și lucios. Îndoiți bezea în amestecul de frișcă.
Aliniați părțile laterale ale unui vas de servire de 1 1/2 litri cu ladyfingers.
Se toarnă umplutura; Se răcește până se fixează.
Garnisiți cu felii de fructe proaspete și lingurați în boluri individuale de servire.