Chard elvețian cu usturoi și Oregano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bietă Elvețiană cu usturoi și Oregano. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 49 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 72 de cenți pe porție. Un amestec de strop de piper, smog elvețian, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Saut Smog Elvețian Cu Usturoi, Chard Elvețian Cu Usturoi De Lămâie, și Fettuccine cu brânză elvețiană și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bietul elvețian cu apă rece; scurgeți bine bietul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi, și saut 1 minut sau până ușor de aur.
Adăugați bietă. Acoperiți și gătiți 1 minut sau până când bietul începe să se ofilească. Se amestecă oregano, sare și piper. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.