Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap și condiment vegetarian? Untul de mere CERTO ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 128 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de unt, fructe, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Kraft Recipes are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Certo Dutch Apple Pie Jam, Gem CERTO Mango, și Gem de banane cu căpșuni CERTO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Scurgeți bine înainte de umplere.
5
Îndepărtați capetele florilor și tulpinii din merele necojite. Mere de bază; tăiat în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Loc în 4-qt. cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați apă și suc de lămâie; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu 20 min. sau până când merele sunt fragede, amestecând ocazional. Apăsați amestecul prin moara de alimente sau strecurați prin sită grosieră, folosind lingura de lemn pentru a forța merele prin Moară; aruncați cojile. Măsurați exact 5 căni de fructe preparate în 6-sau 8-qt. stockpot. Se amestecă scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Se amestecă zahărul în fructele preparate în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați unt la reducerea spumei. Aduceți la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă pectina. Reveniți la fierbere completă; gatiti exact 1 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Pectină
10
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
11
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
12
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
14
Scoateți borcanele și puneți-le în poziție verticală pe prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând centrele capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)