Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 166 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de lapte degresat, frunze proaspete de rozmarin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Celebrul meu pui de usturoi rozmarin și cartofi, Usturoi-Rozmarin Piure De Cartofi, și Usturoi-rozmarin piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați cartofii tăiați într-o oală mare și acoperiți cu aproximativ 1 inch cu apă rece.
Se pune la foc mediu și se fierbe (nu se fierbe) cartofii timp de 15 minute sau până se înmoaie furculița.
Se strecoară cartofii din oală și se lasă deoparte. În aceeași oală se adaugă ulei, usturoi și rozmarin. Se sotează ușor la foc mediu. Când se rumenesc ușor se adaugă cartofii înapoi în oală și se amestecă cu usturoi și rozmarin.
Se ia de pe foc, se adaugă lapte, sare și piper și se toacă cu masher de cartofi.