Dacă aveți aproximativ 20 minute pentru a petrece în bucătărie, cele mai bune sandwich-uri vreodată crab ar putea fi un excelent pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 150 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine granară, ierburi precum pătrunjelul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Sandvișuri Cu Crab, Sandvișuri Cu Tort De Crab, și Sandvișuri Cu Tort De Crab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Faceți pasta de crab: amestecați ingredientele împreună într-un castron și condimentați, apoi dați deoparte. Într-un castron separat, amestecați carnea albă cu ierburile, sucul de lămâie, uleiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Crabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți ușor pâinea cu unt, apoi lingură și întindeți pasta de crab peste 4 felii. Puneți carnea albă peste, apoi acoperiți cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Crabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Tăiați crustele, dacă doriți, și serviți înjumătățite sau în triunghiuri mici sau pătrate cu pene de lămâie pe lateral.
Crab în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.