Cele Mai Bune Mere De Caramel
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Cele mai bune mere de Caramel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 790 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 91 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert. Înmuiați merele în apă clocotită timp de câteva secunde, apoi uscați cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta orice ceară din coji. Pune mere deoparte; când este complet rece, introduceți un bețișor de lemn ferm în partea de jos a fiecărui măr pentru un mâner.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Amestecați untul, zahărul brun, siropul de porumb și laptele condensat îndulcit împreună într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, amestecând constant și reduceți căldura la mediu. Gatiti pana cand un termometru cu bomboane citeste 248 grade F (120 grade C), 25 pana la 30 de minute; amestecați constant pentru a preveni arderea. O linguriță de sirop, aruncată într-un pahar cu apă rece, ar trebui să formeze o minge fermă.
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați extractul de vanilie.
Lucrând rapid, înmuiați fiecare măr în caramelul fierbinte pentru a acoperi complet mărul și aproximativ 1/2 inch din mânerul din lemn.
Presărați merele cu orice topping dorit cât sunt încă fierbinți.
Lăsați merele de caramel să se răcească pe hârtia pergament. Aveți grijă, caramelul este foarte fierbinte.