Ceapă Dulce Cremoasă La Cuptor
Ceapa dulce coaptă cremoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 392 calorii, 16g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, făină, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Cremoasă La Cuptor, Ceapă Cremoasă La Cuptor, și Ceapă Dulce Cremoasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti ceapa intr-o cratita mare in apa clocotita pentru a acoperi 5 pana la 7 minute.
Se scurge, se răcește ușor și se curăță.
Așezați într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns.
Topiți 2 Linguri. unt într-o cratiță grea la foc mediu; bateți în făină până se omogenizează și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Bateți treptat laptele și gătiți, amestecând constant, 1 minut sau până se îngroașă și se fierbe.
Adăugați brânză, sos fierbinte, sare și piper alb măcinat și bateți 2 minute sau până când brânza este topită.
Se toarnă amestecul peste ceapă în vas.
Se amestecă împreună biscuiți zdrobiți și 1 lingură. unt topit; se presară deasupra caserolei.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până la bule.
* 20 oz. ceapa dulce, decojită și tăiată în pene, poate fi înlocuită. Omiteți fierberea cepei la Pasul 1; Curățați și așezați în vasul de copt conform instrucțiunilor.