Prăjituri de ciocolată topită de transformare

Prăjituri de ciocolată topită de transformare
Rețeta Makeover Molen Chocolate Torte se poate face în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 350 de calorii. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți zahăr de cofetarie, ouă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 21%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Torturile americane – Torturi cu ciocolată topită, Prăjituri cu ciocolată topită și Prăjituri cu ciocolată topită.

Instrucțiuni

1
Puneți untul, cacao și ciocolata într-un castron care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, descoperit, la 50% putere timp de 20 de secunde; se amestecă. Cuptor cu microunde la 50% putere cu 20 de secunde mai mult; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)
Frișcă Suplimentară și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu CiocolatăFrișcă Suplimentară și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu Ciocolată
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Suplimentar Frișcă și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu CiocolatăSuplimentar Frișcă și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu Ciocolată
2
Se adauga ouale, albusurile, zaharul de cofetarie, zaharul brun si vanilia; amesteca bine. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata
Ardei Roșu, Tăiat Mărunt (sau Jumătate Dacă Este Mare)Ardei Roșu, Tăiat Mărunt (sau Jumătate Dacă Este Mare)
Lămâie și Frunze De Mentă ProaspătăLămâie și Frunze De Mentă Proaspătă
Cești De Budincă De VanilieCești De Budincă De Vanilie
1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
3
Se toarnă în șapte 6 oz. pahare de cremă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (2,5 Uncii) Bucăți Sau Bucăți De Slănină Gătită1 Pachet (2,5 Uncii) Bucăți Sau Bucăți De Slănină Gătită
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
4
Puneți pahare cu cremă pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați
5
Coaceți la 450° timp de 10-12 minute sau până când un termometru introdus lângă centru arată 160°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Mușcături De Lemn Dulce Negru6 Mușcături De Lemn Dulce Negru
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 1 minut. Treceți cu un cuțit pe marginea cupelor de cremă; inversați pe farfurii individuale de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6 Mușcături De Lemn Dulce Negru6 Mușcături De Lemn Dulce Negru
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Tortul de Ciocolată Topită. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții7
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista