Ceapă cu nuci Fasole verde
Ceapă cu nuci Fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 196 de calorii , 2 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, sare, muștar dijon și fasole verde. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 22% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ fasole verde cu nuci , somon dulce de soia glazurat cu orez brun și fasole verde și ceapă și fasole verde cu usturoi .
Instrucțiuni
Puneti fasolea intr-o cratita si acoperiti cu apa; aduce la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana devine crocant; se scurge si se pune deoparte.
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa și nucile pecan în unt până când ceapa este fragedă. Într-un castron mic, combina zahărul brun, sucul de portocale, muștarul și sarea; se amestecă în amestecul de ceapă. Gatiti 2-3 minute mai mult sau pana cand sosul incepe sa se ingroase. Se amestecă fasolea; căldură prin.