Ceapă Coaptă Umplută Cu Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa coaptă umplută cu legume. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, bulion de vită, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Ceapă Umplută La Cuptor, Ceapă Umplută La Cuptor, și Ceapă Dulce Umplută La Cuptor.
Instrucțiuni
Tăiați 1/2 înăuntru. de pe partea de sus a fiecărei cepe; tăiați fundul astfel încât ceapa să stea plată. Scoateți centrul, lăsând un 1/2-in. shell. Se toacă ceapa rămasă; puneți deoparte 1/2 cană (aruncând ceapa rămasă sau salvați pentru o altă utilizare).
Puneți cojile de ceapă într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți timp de 8-10 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 1 linguriță de picături. În aceeași tigaie, călește ceapa tocată, morcovii și ardeiul roșu în picături timp de 8 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă firimiturile de pâine, pătrunjelul, untul, sarea, piperul și slănina rezervată.
Scurgeți cojile de ceapă; umpleți fiecare cu aproximativ 1/3 cană de amestec de legume.
Așezați-l într-un 3-qt de mică adâncime. vas de copt.
Se toarnă bulion peste ceapă. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până se încălzește.