Supa de fructe de mare final ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 115g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1456 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $14.17 pe portie. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, crabi, creveți jumbo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 92%. Rețete similare sunt Wamsutta-Mâncarea De Confort Suprem, Ultimul tort de mâncare al diavolului, și Prajit Cheesecake Bites (Aka mâncarea de confort final).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face stocul de pește, spargeți crabii cu un cuțit mare ascuțit și puneți-i într-un vas mare. Curățați și desfaceți creveții și puneți cojile în oală (rezervați creveții pentru mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
Coji De Paste
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Cuțit
3
Adăugați oasele de pește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Adăugați lămâie și suc de lămâie, frunze de dafin, fenicul, fâșie de coajă de portocală, pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Portocala
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Fenicul
Lămâie
Cimbru
5
Adăugați roșiile, stoarcând pe măsură ce le adăugați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6
Adăugați usturoi, praz, ceapă, apă și vin. Condimentează cu sare de mare și piper proaspăt măcinat și un vârf de cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare De Mare
Piper Cayenne Măcinat
Usturoi
Ceapă
Apă
Praz
Vin
7
Se pune la foc mediu. Se fierbe ușor timp de 30 de minute, amestecând ocazional, dar nu se lasă să fiarbă. Îndepărtați și aruncați spuma de pește care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
8
Se ia de pe foc.
9
Puneți ghearele de homar într-o oală mare de servire din fontă și strecurați stocul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Creșteți temperatura și fierbeți timp de 5 minute.
11
Adăugați un strop de ulei de măsline și un vârf de șofran. În cele din urmă adăugați creveții rezervați și cozile de homar și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Ulei De Măsline
șofran
Creveți
12
Adăugați bucăți mari de biban de mare și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seabass
1
Așezați bucăți de fructe de mare într-un castron mare de supă. Puneți o lingură de Rouille pe crutoane și supă de oală deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Fructe De Mare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bol
2
Pentru a face rouille, puneți ardeiul roșu, usturoiul, maioneza, șofranul, cayenne și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie. Se pulsează amestecul până se combină și se omogenizează. Condimentează cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Suc De Lămâie
Maioneză
Ardei Roșu
Sare De Mare
Piper Cayenne Măcinat
șofran
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Pentru a face crutoanele periați ușor feliile de baghetă cu ulei de măsline și coaceți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.