Cea Mai Bună Supă De Fructe De Mare

Cea Mai Bună Supă De Fructe De Mare
Supa de fructe de mare final ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 115g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1456 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $14.17 pe portie. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, crabi, creveți jumbo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 92%. Rețete similare sunt Wamsutta-Mâncarea De Confort Suprem, Ultimul tort de mâncare al diavolului, și Prajit Cheesecake Bites (Aka mâncarea de confort final).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face stocul de pește, spargeți crabii cu un cuțit mare ascuțit și puneți-i într-un vas mare. Curățați și desfaceți creveții și puneți cojile în oală (rezervați creveții pentru mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
CuțitCuțit
3
Adăugați oasele de pește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Adăugați lămâie și suc de lămâie, frunze de dafin, fenicul, fâșie de coajă de portocală, pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
LămâieLămâie
CimbruCimbru
5
Adăugați roșiile, stoarcând pe măsură ce le adăugați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6
Adăugați usturoi, praz, ceapă, apă și vin. Condimentează cu sare de mare și piper proaspăt măcinat și un vârf de cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare De MareSare De Mare
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
PrazPraz
VinVin
7
Se pune la foc mediu. Se fierbe ușor timp de 30 de minute, amestecând ocazional, dar nu se lasă să fiarbă. Îndepărtați și aruncați spuma de pește care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
8
Se ia de pe foc.
9
Puneți ghearele de homar într-o oală mare de servire din fontă și strecurați stocul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Creșteți temperatura și fierbeți timp de 5 minute.
11
Adăugați un strop de ulei de măsline și un vârf de șofran. În cele din urmă adăugați creveții rezervați și cozile de homar și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Ulei De MăslineUlei De Măsline
șofranșofran
CrevețiCreveți
12
Adăugați bucăți mari de biban de mare și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
1
Așezați bucăți de fructe de mare într-un castron mare de supă. Puneți o lingură de Rouille pe crutoane și supă de oală deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Fructe De MareFructe De Mare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
2
Pentru a face rouille, puneți ardeiul roșu, usturoiul, maioneza, șofranul, cayenne și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie. Se pulsează amestecul până se combină și se omogenizează. Condimentează cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Ardei RoșuArdei Roșu
Sare De MareSare De Mare
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
șofranșofran
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru a face crutoanele periați ușor feliile de baghetă cu ulei de măsline și coaceți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BaguetteBaguette
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Ingrediente

182 linguri butte topit18 (1/2-inch grosime) bagheta18 (1/2-inch grosime) bagheta2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)1Bucăți de caramele Heath Barcayennecayenne1Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2crabi albastricrabi albastri1micibulb de fenicul, înjumătățitbulb de fenicul, înjumătățit2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate, plus mai mult pentru garniturăpătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate, plus mai mult pentru garnitură1lasăPătrunjel proaspăt tocat, pentru garniturăPătrunjel proaspăt tocat, pentru garnitură1capeterondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice felrondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice fel5cuișoare de usturoicuișoare de usturoi1lămâie, sucatălămâie, sucată680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO2 lingurițe de pastă thailandeză de chili roșu2 lingurițe de pastă thailandeză de chili roșu1praz, înjumătățitpraz, înjumătățit1lămâie, înjumătățită și sucitălămâie, înjumătățită și sucită4gheare de homargheare de homar2cozi de homarcozi de homar2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin6creveți și cu veneUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin13 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore1portocaliu, coaja decojită în fâșii mariportocaliu, coaja decojită în fâșii mari1ardei gras roșu, prăjit, decojit, însămânțat și tocat grosierardei gras roșu, prăjit, decojit, însămânțat și tocat grosier1pinchPrindeți firele de șofranPrindeți firele de șofran2kilogramebiban de mare negru, oase rezervate, * Vezi nota lui Cookbiban de mare negru, oase rezervate, * Vezi nota lui Cook6creveți și cu veneSare de mare și piper negru proaspăt măcinatSare de mare și piper negru proaspăt măcinat6crenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru21 litru de lapte integral, la temperatura camereiroșii, tocate grosierroșii, tocate grosier1Ceapa galbena medie, tocataapă receapă rece
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista