Cea mai bună marinată de friptură existentă

Nevoie de o marinată fără gluten și fără lactate? Cea mai bună marinată de friptură existentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 231 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de ulei de măsline, sos de soia, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Marinată cu carne de friptură și bere-bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Cea Mai Bună Marinată De Friptură, și Marinada De Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sosul de soia, uleiul de măsline, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, pudra de usturoi, busuiocul, pătrunjelul și piperul într-un blender.
Adăugați sos de ardei iute și usturoi, dacă doriți. Se amestecă la viteză mare timp de 30 de secunde până se amestecă bine.
Se toarnă marinada peste tipul dorit de carne. Acoperiți și refrigerați până la 8 ore. Gatiti carnea dupa dorinta.