Cea Mai Bună Baie De Crab Fierbinte

Cea Mai Bună Baie De Crab Fierbinte
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Cea mai bună baie de Crab fierbinte ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 731 calorii, 27G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, cremă de brânză, mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, combinați carne de crab, smântână, cremă de brânză, zară, maioneză, brânză Monterey Jack, brânză Cheddar, capere, inimi de anghinare, usturoi, piper negru și mărar. Se amestecă până se amestecă bine. Lingura se înmoaie în tava de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
CrabmeatCrabmeat
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se presară cu brânză parmezană și Old Bay Seasoning TM.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este crocant, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Tăiați blatul de pe pâinea. Scobiți pâinea și cubați partea superioară și bucățile îndepărtate, astfel încât să poată fi folosite pentru scufundare. Spoon dip fierbinte în pâine de pâine goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
6
Serviți imediat cu bucăți de pâine pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista