Caș De Lămâie

Caș De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cașul de lămâie. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 313 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată, Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță medie cu 1 până la 2 inci de apă și aduceți-o la foc mic la foc mare; reduceți focul la minim și mențineți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați toate ingredientele, cu excepția untului, într-un castron mare rezistent la căldură și bateți pentru a combina. Puneți vasul peste, dar fără a atinge, apa care fierbe și bateți constant până când gălbenușurile se îngroașă și amestecul formează panglici atunci când biciul este ridicat din vas, aproximativ 7 până la 10 minute. (Verificați pentru a vă asigura că apa nu fierbe scoțând periodic vasul din cratiță folosind un suport pentru oală sau un prosop uscat. Dacă apa fierbe, reduceți căldura, astfel încât ouăle să nu se coaguleze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți vasul din apa care fierbe; bateți untul câte o bucată, așteptând până când fiecare bucată este complet topită și încorporată înainte de a adăuga alta. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu. Strecurați cașul, apăsând pe solide și răzuind cașul suplimentar care se agață de partea inferioară a strecurătorului în vas; aruncați solidele rămase în strecurătoare. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața cașului pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se pune și se răcește, cel puțin 3 ore. (Cașul poate fi făcut și refrigerat cu până la 5 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista