Caviar și sos de praz

Caviar și sos de praz
Caviar și sos de praz este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de caviar, smântână, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Crab crăpat cu sos de scufundare cu Caviar, și Ouă fierte pe salată de câmp cu sos de roșii și Caviar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați prazul și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
3
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scoateți sosul de pe foc și amestecați smântâna și apoi caviarul. Condimentează cu zeama de lămâie și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
CaviarCaviar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită deși Pasul 1 cu până la 6 ore în avans și păstrată la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de a termina.
6
Se servește cu: fripturi de halibut prăjite sau fierte, fileuri de mahimahi sau tilefish; piept de pui prăjit în tigaie; cartofi copți; paste proaspete; sparanghel sau anghinare aburite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Paste ProaspetePaste Proaspete
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Mahi MahiMahi Mahi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista