Caviar și sos de praz
Caviar și sos de praz este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de caviar, smântână, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Crab crăpat cu sos de scufundare cu Caviar, și Ouă fierte pe salată de câmp cu sos de roșii și Caviar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie cu sos mediu.
Adăugați prazul și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați smântâna și apoi caviarul. Condimentează cu zeama de lămâie și sare și piper.
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită deși Pasul 1 cu până la 6 ore în avans și păstrată la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de a termina.
Se servește cu: fripturi de halibut prăjite sau fierte, fileuri de mahimahi sau tilefish; piept de pui prăjit în tigaie; cartofi copți; paste proaspete; sparanghel sau anghinare aburite