Cassata

Cassata
Cassata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,29 USD pe porție. O porție conține 1012 calorii, 13g de proteine, și 57G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ananas, înghețată napolitană, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cassata, Cassata, și Cassata Cu Nuci De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți un strat gros de înghețată de 1/2 inci în părțile inferioare și în sus ale unui bol de 2 litri căptușit cu folie de plastic. Acoperiți și înghețați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Scurgeți cireșele și ananasul; tăiați cireșele. Se usucă fructele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Combinați fructele, 1 cană de nuci pecan și vanilia, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
4
Bateți 1 cană de frișcă și 1 lingură de zahăr la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți amestecul de fructe; împrăștiați uniform pe stratul de înghețată. Acoperiți și înghețați 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Scoateți din congelator; lăsați să stea 20 de minute. Inversați Cassata pe un vas de servire rece.
6
Lăsați să stea încă 10 minute.
7
Bateți restul de 1 cană de frișcă și restul de 1 lingură de zahăr până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Stropiți Cassata cu sos de ciocolată; dollop cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Lamaie GumaLamaie Guma
9
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.
10
Notă: dacă pregătiți înainte, scoateți Cassata din castron și reveniți la congelator până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
11
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire. Se acoperă cu sos de ciocolată și frișcă; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Lamaie GumaLamaie Guma
12
Prep: 20 min., Îngheț: 10 ore, Stand: 30 min.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista