Caserolă cu șuncă cu brânză
Rețeta Caserola cu șuncă cu brânză se poate face în aproximativ 30 de minute. Acest fel principal are 371 de calorii, 19 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, brânză procesată, cartofi și șuncă. Este perfect pentru toamna. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: caserolă cu șuncă cu brânză și cartofi, caserolă cu șuncă cu brânză și banane și caserolă cu șuncă cu brânză și tăiței.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați brânza tăiată cubulețe, șunca, supa, untul, ceapa și ardeiul.
Transferați într-o tavă de copt unsă puțin adânc de 3 cești.
Într-un castron, combinați piureul de cartofi și smântâna.
Se întinde peste amestecul de șuncă. Aranjați feliile de brânză peste amestecul de cartofi; se presara cu bacon.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește.