Caserola De Vită Cu Piure De Cartofi

Caserola De Vită Cu Piure De Cartofi
Reteta piure de carne de vită caserola de cartofi se poate face în aproximativ 55 de minute. Pentru 1,6 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Un amestec de fâșii de slănină, țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola De Vită Cu Piure De Cartofi, Amestecul-Fasole Verde, Piure De Cartofi, Caserola De Vită Măcinată, și Piure De Cartofi Caserola.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă; scurgeți, rezervând 1 linguriță picături. Puneți slănina deoparte. Gatiti carnea de vita in picaturi la foc mediu pana nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Aruncați ciupercile, ceapa, morcovul și țelina în făină; se adaugă în tigaie cu bulionul, sosul Worcestershire, tarhonul și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 15-20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
TarhonTarhon
MorcovMorcov
țelinățelină
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați slănină; transferați într-un 2-qt uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Combinați cartofii și 1/2 cană de brânză; se întinde peste amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Carne De VităCarne De Vită
5
Se presară cu boia și brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
BrânzăBrânză
6
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se încălzește. Se fierbe 4 inch. de la căldură timp de 5 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista