Caserola de carne de vită și varză

Caserola de carne de vită și varză
Carnea de vită și caserola de varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 444 calorii. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sare, făină, carne de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola de carne de vită și varză, Caserola cu carne de vită și varză, și Caserola de carne de vită și varză cu o crustă brună de Hash.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aduceți bucățile de varză la fiert într-o oală și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Scurgeți, apoi transferați varza într-un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă carnea de vită și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Rupeți orice bucăți mari de carne de vită cornată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Întindeți amestecul de carne de vită cornată peste varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Topiți restul de 1/3 cană de unt în aceeași tigaie la foc mediu; bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Se toarnă laptele și se condimentează cu sare și piper. Continuați să bateți până când sosul ajunge la foc mic și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Se toarnă sosul peste amestecul de carne de vită și varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la bule, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista