Caserola cu piure de cartofi cu Gouda și slănină

Caserola cu piure de cartofi cu Goudan și slănină este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 448 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gouda Piure De Cartofi Caserola, Caserola Cu Piure De Cartofi Gouda Afumată, și Pizza cu cartofi, Goudan și slănină confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vas de copt cu unt de 13x9x2 inci. Gatiti baconîn tigaie mare grele până la maro auriu și clare.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.Se toacă slănina.
Se pune într-un castron mediu.
Adaugăceapa verde; aruncați pentru a distribui uniform.
Puneți cartofii în oală mare și adăugațisuficientă apă rece pentru a acoperi.
Se presară cusare. Acoperiți și fierbeți cu capacul ușor întredeschispână când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Întoarceți cartofii în oală. Gatiti la foc prea mic, amestecand des, pana cand cartofii sunt uscati si se formeaza film usor pe fundul oalei, aproximativ 2 minute.
Adăugați următoarele 3 ingrediente.Folosind masher de cartofi, mash până aproapenetedă. Se amestecă 1 1/2 căni de Gouda afumată și1 cană amestec de slănină. Se condimentează cu sare șipiper.
Răspândiți amestecul de cartofi pregătitvas de copt.
Presărați 1/2 cană rămasă
Gouda terminat. Faceți înainte: poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți amestecul de cartofiși amestecul de slănină rămas separat.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți cartofiipână când brânza se topește și marginile cartofilor clocotesc, aproximativ 30 de minute (40 de minutedacă sunt răcite).
Presărați amestecul de slănină rezervatpeste și servește.