Caserola cu cârnați și fasole

Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, cârnați și fasole caserola ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, cimbru, cârnați de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Caserola cu cârnați și fasole, Caserola cu cârnați și fasole, și Caserola cu cârnați și fasole.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați de ceapă și curcan în tigaie; saut timp de 5 minute sau până se rumenesc.
Adăugați usturoi, și saut timp de 2 minute. Se amestecă în bulion de pui, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă 2 linguri de zahăr brun, pastă de roșii, cimbru uscat, piper negru proaspăt măcinat, fasole cannellini și frunze de dafin.
Adăugați piper roșu măcinat, dacă doriți. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/2 căni.
Presărați pesmetul uniform peste amestecul de fasole și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc. Aruncați frunza de dafin.