Caserola Cremoasă De Sparanghel
Caserola cremoasă de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 149 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați tulpini și bucăți de ciuperci, unt, pâine veche de o zi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Caserola Cremoasă De Sparanghel Proaspăt, Caserola De Sparanghel, și Caserola Cu Șuncă Și Sparanghel.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați supa și laptele.
Adăugați fasole, sparanghel și ciuperci; se amestecă bine.
Se toarnă într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Aruncați cuburi de pâine, migdale și unt; se presară peste caserolă.
Coaceți, neacoperit, cu 15-20 de minute mai mult sau până la bule.