Cartofii lui Ricci
Cartofii lui Ricci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 495 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, smântână jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon), Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), și Cartofi prăjiți la cuptor și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu două zile înainte de servire, fierbeți cartofii întregi, cu piei, până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Când puteți introduce o furculiță și o puteți scoate cu ușurință, acestea sunt gata.
Cu o zi înainte de servire, curățați și radeți cartofii. Îmi place să folosesc un robot de bucătărie cu Atașament pentru grătar.
Așezați cartofii într-un castron mare și aruncați ușor cu unt topit, jumătate și jumătate, ceapă, sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
În ziua mesei, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți timp de 1 oră, neacoperit. Puteți fierbe un minut la sfârșit pentru a rumeni blatul, dacă doriți.