Vietnameză Stir-Fry este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sos de pește, piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare sunt Pui și Broccoli se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Friptură De Susan Se Amestecă.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună uleiul de măsline, 4 căței de usturoi, ghimbirul, sosul de pește, sosul de soia și uleiul de susan într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Fripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați vârful de mușchi de vită, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Friptură De Porc
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți vârful de mușchi de vită din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Friptură De Porc
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați carnea de vită pe o farfurie și puneți-o deoparte. Reduceți căldura la mediu, adăugând mai mult ulei vegetal în tigaie, dacă este necesar. Se amestecă 2 căței de usturoi, ceapă verde și ceapă; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea verde, bulionul de vită, sucul de lămâie, busuiocul, menta, fulgii de ardei roșu și piperul. Întoarceți filetul de vită în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Ghimbir întreg, Zdrobit
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Avocado Hass Ușor Piure
Friptură De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se ia de pe foc și se aruncă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm