Vietnameză Stir-Fry este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sos de pește, piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare sunt Pui și Broccoli se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Friptură De Susan Se Amestecă.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună uleiul de măsline, 4 căței de usturoi, ghimbirul, sosul de pește, sosul de soia și uleiul de susan într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați vârful de mușchi de vită, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Friptură De Porc
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți vârful de mușchi de vită din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Friptură De Porc
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați carnea de vită pe o farfurie și puneți-o deoparte. Reduceți căldura la mediu, adăugând mai mult ulei vegetal în tigaie, dacă este necesar. Se amestecă 2 căței de usturoi, ceapă verde și ceapă; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea verde, bulionul de vită, sucul de lămâie, busuiocul, menta, fulgii de ardei roșu și piperul. Întoarceți filetul de vită în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Avocado Hass Ușor Piure
Friptură De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)