Cartofi prăjiți cu rozmarin și usturoi
Rosemary și usturoi cartofi prăjiți este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 crenguțe de rozmarin, ulei de măsline, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi prăjiți cu usturoi și rozmarin, Cartofi Prăjiți Cu Usturoi De Rozmarin, și Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin-Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu o tavă grea cu 4 fețe în treimea superioară.
Aruncați ingredientele cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Se întinde în 1 strat pe tigaia fierbinte și se prăjește 20 de minute. Slăbiți cartofii cu o spatulă metalică și întoarceți-vă, aranjând cartofii palizi în jurul marginii exterioare a tigaiei și cartofii aurii în centru (pentru prăjire uniformă). Prăjiți 15 minute, apoi slăbiți și întoarceți cartofii din nou. Prăjiți până când cartofii sunt aurii și fierți și marginile sunt crocante, cu aproximativ 10 minute mai mult.