Cartofi dulci și Curry de linte cu orez

Cartofi dulci și Curry de linte cu orez
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Cartofi dulci și Curry de linte cu orez ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 565 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciorbă de pui, linte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt CURRY DE LINTE ȘI CARTOFI DULCI, Curry cu linte și cartofi dulci, și Curry De Cartofi Dulci Cu Linte.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Riesling, Gruener Veltliner

Sparkling ros circulatory, Riesling și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Zonin Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Luminos, blushcolor cu un perlage seducător delicat plăcut, intens și fructat pe nas; evocă amintiri de flori de wisteria și mere Renetta bine amestecate și încântător de plăcute; moale și netedă la gust, cu note florale și un indiciu de migdaleExcelent ca aperitiv și acompaniament ideal pentru aperitive, risotto, flori de dovlecei prăjiți și pește la grătar
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista