Cartofi dulci și Chili de fasole neagră
Cartofi dulci și Chili de fasole neagră ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această supă are 274 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.24 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de legume, coriandru măcinat, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi dulci și Chili de fasole neagră pentru doi, Fasole neagră și Chili de cartofi dulci, și Cartofi dulci și Chili de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul, ardeiul gras și cartofii dulci și gătiți, amestecând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați pulberi din New Mexico și chipotle chile, chimen și coriandru și gătiți până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 10 secunde. Se amestecă fasolea și bulionul și se acoperă parțial. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când cartofii dulci sunt moi și chili este ușor îngroșat, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, puneți portocala și varul într-un castron mic (ar trebui să aveți aproximativ 1 lingură. coaja de portocala si 2 lingurite. coaja de tei).
Adăugați coriandru. Sfert de var. Rezervați portocaliu pentru o altă utilizare.
Puneți chili în 4 boluri. Se acoperă cu amestec de coriandru-coajă, avocado, smântână, chipsuri zdrobite și pene de var.