Cartofi dulci și cartofi prăjiți cu rădăcină de țelină

Cartofi dulci și cartofi prăjiți cu rădăcină de țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci și cartofii prăjiți cu rădăcină de țelină. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 223 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pudră de condimente, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rădăcină De Țelină, Fenicul Și Supă De Cartofi Dulci Cu Pătrunjel De Migdale, Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi, și Rădăcină de țelină și piure de cartofi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați cartofii și rădăcina de țelină în bețe de chibrit groase de 1/2 inch. Într-un castron mic, amestecați cayenne, boia de ardei, pudră de 5 condimente, pudră de usturoi, piper negru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
TelinaTelina
CartofiCartofi
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți chibriturile uniform pe 2 tăvi de foi și aruncați cu amestec de ulei și condimente. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 40 de minute, scuturând tigaia ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista