Cartofi dulci la grătar periați cu ulei de condimente
Cartofi dulci la gratar periat cu ulei de condimente este un fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 333 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, scorțișoară măcinată, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Rețete similare includ cinci condimente piure de cartofi dulci, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cinci Condimente Sriracha, și Spice-frecat piept de curcan cu cartofi dulci.
Instrucțiuni
Amestecați împreună uleiul, chimenul, ardeiul și scorțișoara într-un bol mic.
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți cartofii.
Puneți cartofii într-o cratiță medie la foc mediu și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt fragede, dar încă ferme, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia transversal în felii groase de 1/2 inci.
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Ungeți cartofii pe fiecare parte cu uleiul de condimente și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați până se rumenesc ușor pe fiecare parte și tocmai gătiți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Continuați să periați cu uleiul rămas, pe măsură ce grătați.
Transferați pe un platou de servire și serviți.