Cartofi dulci din Caraibe și fasole neagră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofii dulci din Caraibe și fasolea neagră. O porție conține 260 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,2 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cartofi dulci glazurați cu arțar, scorțișoară măcinată, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Cartofi dulci și fasole neagră, Cartofi dulci din sud-vest și fasole neagră, și Lime Cilantro cartofi dulci cu fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pachetul de condimente din amestecul de orez; aruncați. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand grasimea. Păstrați cald.
Zdrobiți cârnații într-o tigaie mare antiaderentă și amestecați la foc mediu-mare până se rumenesc (aproximativ 8 minute).
Scurgeți cârnații și dați deoparte.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și usturoiul feliate subțire și se fierbe timp de 3 minute. Se amestecă cartofii dulci glazurați cu arțar și următoarele 4 Ingrediente (cartofi prin scorțișoară) și se reduce focul la mediu. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute. Se amestecă cârnații, ceapa verde și fasolea; acoperiți și gătiți 3 minute sau până când se încălzește bine.