Cartofi cu ardei și Chorizo

Cartofi cu ardei și Chorizo
Cartofii cu ardei și Chorizo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 190 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartofi, ardei iute jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo - cartofi crocanți cu ceapă perlată și usturoi întreg, Chorizo Și Ardei Gras, și Ardei Grași Umpluți Cu Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți o tăietură transversală la jumătatea a 1 cartof, apoi rupeți-l. Întoarceți cartoful tăiat în jos, apoi tăiați și rupeți jumătățile în același mod. Repetați înjumătățirea și ruperea până când piesele sunt de aproximativ 1 1/2 inci. Repetați cu cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati cartofii cu sare, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și tocmai fierte, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați cartofii cu o lingură cu fante într-un castron, rezervând ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
4
Tăiați o fantă longitudinală de 1 1/2 inch în fiecare chile, apoi adăugați în tigaie împreună cu ceapă, ardei și chorizo și reduceți căldura la moderat. Gatiti, neacoperit, amestecand frecvent, pana cand legumele se inmoaie, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
ArdeiArdei
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați vin și fierbeți până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 3 până la 4 minute. Aruncați ardeii iute, apoi adăugați amestecul de piper în cartofi împreună cu sare și piper după gust și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
Ardei IuteArdei Iute
PiperPiper
VinVin
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Ceapa și ardeii pot fi tăiați în fâșii, iar chorizo poate fi tocat cu 1 zi înainte și răcit separat în pungi de plastic sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista