Cartofi Copți Cu Usturoi
Cartofii la cuptor cu usturoi din ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, cimbru, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi prăjiți cu usturoi și ierburi, Cartofi Prăjiți Cu Usturoi, și Usturoi Prăjit-Cartofi Noi Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Puneți cartofii pe toate părțile cu o furculiță. Înveliți fiecare cartof cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați fiecare cartof pe capătul unei foi separate de folie de aluminiu. Zdrobiți crenguțele de cimbru și rozmarin cu mâna și așezați 2 crenguțe din fiecare și 1/4 din usturoiul zdrobit lângă fiecare cartof.
Rulați cartofii și ierburile în folie și pliați peste părți pentru a sigila.
Puneți pachetele de cartofi pe grătarul preîncălzit și închideți capacul. Gatiti 40 de minute, intorcand ocazional, pana se inmoaie.